Kazalo po Združenje ZPMS forumu

pozdravljeni

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Zasebna patronažna dejavnost
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
martinak
Gost





PrispevekObjavljeno: Èet Nov 02, 2006 15:46    Naslov sporoèila: pozdravljeni Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni vsi obiskovalci foruma.S kolegico sva na zaèetku kariere v zasebništvu in sva zelo zadovoljni, ker ste pripravljeni pomagat, predvsem bi se zahvalila za pomoè in moralno podporo ga.Slavici.
Na zaèetku je veliko vprašanj, dilem, a vse se lepo odvija.
Zanima me službena uniforma, kaj spada zraven, kje kupiti.
Zaenkrat hvala za odgovor in lepo pozdravljeni, Martinak
Nazaj na vrh
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Pet Nov 03, 2006 15:57    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Dobrodošla, Martina na našem forumu in v našem Združenju. V veliko veselje nam je, da ste z Aneto vztrajale in uspele kljub vsem oviram in da poleg mariborske pada tudi ljubljanska protizasebniška trdnjava.
Glede na vse, kar mora zasebnica prestati pri pridobivanju svojega statusa je pomoè, moralna podpora in posredovanje izkušenj s strani kolegic res izrednega pomena. V tem kontekstu je to pravzaprav zelo dragocena izkušnja, iz katere lahko povzamemo dejstvo, da skupaj zmoremo doseèi veliko veè koristnega za vse nas, predvsem pa, da vse to nesebièno privošèimo tudi drugim.
O uniformah bi vam težko napisala kaj novega, kar ne bi veljalo že za delovne obleke patronažnih medicinskih sester v javnih zdravstvenih zavodih. Za razliko od njih pa imamo èlanice našega združenja sklep o delovnih oblekah, ki smo ga sprejele na razširjenem sestanku ustanoviteljic, oziroma predsedstva združenja oktobra letos v Brestanici in se nanaša na kolièino delovne obleke in obutve, velja pa seveda samo za naše èlanice. Sklep boste èlanice prejele na obènem zboru v Krškem.
Predpisane uniforme za patronažno službo, ki bi jo bilo možno kje kupiti torej za zdaj še ni. Iz starih èasov se spomnim le, da je bila predpisana modra barva. Upam pa, da je vaše vprašanje prebrala tudi predsednica naše strokovne sekcije in bo na to temo dodala kakšen odgovor v obliki sklepov s sej IO sekcije.
Za zdaj si je pa za delovno obleko in obutev paè potrebno izbrati modele in materiale, ki ustrezajo naravi našega dela.
Veliko zadovoljstva in uspešnega dela v tako težko prièakovanem zasebništvu vam želim in pa seveda da bi se dobro poèutila med èlanicami našega Združenja.
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Zasebna patronažna dejavnost Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS