Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu

Draga kolegica !

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Iz naših strokovnih organizacij
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Ned Nov 05, 2006 20:07    Naslov sporočila: Draga kolegica ! Odgovori s citatom

Draga kolegica !

V sporoèilu, ki ti ga pošiljam, sem uporabila tale standardni naslov, èeprav se že dolgo trudiš, da mi ne bi bila draga. Ne bom tudi omenjala tvojega imena, ker si tako ali tako edina, ki z nenehnim pisarjenjem naši skupni predstavnici v IO patronažne sekcije opozarjaš nase. Vem, da redno spremljaš dogajanja na naši spletni strani, zato ti bom tokrat odgovorila na mestu, kjer lahko najdeš vse tisto, kar nenehno zahtevaš od naše Sonje.
Gotovo se še spomniš skupnega sestanka zasebnih patronažnih medicinskih sester in èlanic IO patronažne sekcije v Ljubljani, februarja letos, ki ga je sklicala predsednica Magda Brložnik. Takrat smo èlanice našega združenja predlagale v IO našo èlanico Sonjo, ki je bila z veèino glasov tudi potrjena za predstavnico vseh zasebnic. Izpostavljen je bil problem komunikacije med predstavnico v IO in zasebnicami, ker paè delujemo po celi Sloveniji. Takrat še nismo imeli naše spletne strani, sem pa obljubila, da jo bomo imeli do konca meseca februarja in obljubo smo 22. februarja tudi izpolnili. Dogovorile smo se, da bodo vsi zapisniki objavljeni na naši spletni strani, kjer bodo vsem dostopni. Takrat smo res tudi zapisovali E-naslove, vendar jih je zbirala predsednica Sekcije, ne pa èlanice našega združenja.
Odkar imamo spletno stran so vsi zapisniki objavljeni takoj ko jih dobimo. Res pa je, da jih dobivamo z veliko zamudo, zato mogoèe res ne bi bilo slabo, da se obrneš na predsednico Sekcije in reèeta kaj na to temo. Mi jih pa iz njenih misli res ne moremo vleèi.
Vsem zasebnicam, tudi tistim, ki niste naše èlanice, imam pa vaše e- naslove, sem po E- pošti poslala vabilo na 2. sejo IO z namenom, da bi predstavnici sporoèile svoje pripombe. Poleg vabila sem napisala tudi tole:

Pošiljam vam vabilo na 2. redno sejo Izvršnega odbora naše strokovne sekcije, ki ga je prejela naša predstavnica Sonja Petak. Zasebne patronažne medicinske sestre, ki imate pripombe ali predloge, za katere želite, da bi bili predstavljeni na seji, sporoèite to Sonji na tel.:041 738 616 ali na e- naslov: sonjapat@volja.net
Prosim vse èlanice našega združenja in ostale zasebnice, da obvestite tudi kolegice, ki sporoèila niso dobile, ker nimamo njihovega e-naslova. Vsa obvestila, ki jih dobimo iz naše sekcije so objavljena na naši spletni strani: www.patronaza.si , na forumu, pod naslovom: Iz naših strokovnih organizacij. Pošiljali pa vam jih bomo tudi po e-pošti, zato prosim vse zasebne patronažne medicinske sestre, da pošljejo svoj e-naslov na zdruzenje.zpms@gmail.com
Lepo vas pozdravljam.

Slavica Molan


Nobeni izmen neèlanic se ni zdelo vredno odgovoriti, niti potrditi, da je karkoli prejela, kaj šele, da bi se mogoèe celo zahvalila.
Torej bomo upoštevali sklep sestanka v Ljubljani 2. 2. 2006 in zapisnike objavljali na forumu naše spletne strani.
Nazaj na vrh
majda n



Pridružen/-a: Sre Apr 2006 20:48
Prispevkov: 342

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 05, 2006 23:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Februarja letos sem bila v Ljubljani prisotna na skupnem sestanku zasebnih patronažnih medicinskih sester, takrat še kot èlanica IO patronažne sekcije. Sprejel se je sklep, da se bodo zapisniki objavljali na forumu. E- naslove je zbrala predsednica sekcije. Zapisniki vedno prihajajo z zamudo, so pa objavljeni takoj,ko je mogoèe ! Me v našem koncu smo vedno obvešèene, saj smo dale združenju svoje E- naslove..Vsem skupaj lep pozdrav !
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Iz naših strokovnih organizacij Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS