Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu

Sestanek na Zbornici zdravstvene nege

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Iz naših strokovnih organizacij
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
zdruĹľenje zpms



Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:32
Prispevkov: 447

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 23, 2006 13:02    Naslov sporočila: Sestanek na Zbornici zdravstvene nege Odgovori s citatom

21. decembra smo se v prostorih Zbornice – Zveze sestale predstavnice Zbornice, predsednica, Mag. Bojana Filej in generalna sekretarka Petra Kersniè ter predstavnici Združenja ZPMS, predsednica Slavica Molan in namestnica predsednice Barbara Metlikoviè.
Obe strani sva zadovoljni, da smo uspele z odkritim, predvsem pa korektnim dialogom najti primerne rešitve za obravnavane aktualne probleme, zato je najbrž nesmiselno, da na odprtem forumu dejstva ponavljamo in s tem brskamo po še nezaceljenih ranah. Že tako ali tako je bilo o odnosu med medicinskimi sestrami v javnosti preveè nekorektnega in neetiènega prikazano, napisano in povedano.
Torej se veselimo premikov v pozitivno smer in upajmo, da bo 21. december 2006 predstavljal mejnik ter prehod v novo obdobje, ki bo z realizacijo sprejetih sklepov omogoèalo konstruktivno sodelovanje vseh izvajalcev zdravstvene nege, ne glede na njihov pravni status.


_________________
zdruĹľenje zpms
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Iz naših strokovnih organizacij Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS