Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Poizvedba

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Razvedrilo in kratek èas
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
majda n



Pridružen/-a: Sre Apr 2006 20:48
Prispevkov: 342

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 23, 2007 23:02    Naslov sporoèila: Poizvedba Odgovori s citatom

Vèeraj toèno ob 16. uri je Slavica zapušèala štajersko prestolnico obèino Duplek. Po izjavah oèividcev je peljala proti Mariboru, nato je za njo izginila vsaka sled. Obstaja sum, da se je vraèala v Krško preko Prekmurja.....Zaskrbljujoèe je predvsem, da je bila nazadnje na forumu natanko pred 31 urami....Kakršnekoli informacije, prosim, da javite predsednici kriznega štaba Stanislavi Krajnc..

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Pošlji E-sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Tor Jan 23, 2007 23:25    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Èe bi bila Slavica sama v Dupleku, bi bila zelo velika verjetnost, da bi šla v Posavje skozi Prekmurje. Prviè zato, ker imam pol genov prekmurskih in imam tudi zelo lepe spomine na najstniške poèitnice na Hotizi, druga, še veèja verjetnost pa obstaja zaradi moje tipièno ženske slabe orientacije, ki me je že velikokrat speljala v nepredvidene ovinke. Ker mi je pa božja previdnost kompenzirala ta moj orientacijski deficit v obliki mojega moža, sem si ga vèeraj modro naroèila za šoferja. In tako sem zdaj tu, 100% prisotna na forumu, le da sem obèasno oèem skrita. S kriznim štabom pa tako ali tako pogosto komuniciram.
Je pa res, da tudi v primeru, èe bi šla sama proti domu ne bi bil problem. Poklicala bi Majdo; ona pozna neskonèno veliko variant poti Krško - Duplek. Ob vsaki priliki se baje vrne po drugi poti. Tako je bolj izvirno. Predvsem pa ni dolgocajtno in vsakiè eno te isto.
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Razvedrilo in kratek èas Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS