Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Kateri raèunalniški program?

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Bodoèe zasebnice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Jana
Gost





PrispevekObjavljeno: Pet Mar 24, 2006 23:09    Naslov sporoèila: Kateri raèunalniÅ¡ki program? Odgovori s citatom

Slavica, hvala za pomoè. Zdaj pa imam še dve vprašanji. Kateri raè. program je dober in kje ga dobim? Drugo pa je glede raèunovodje, mi lahko katero priporoèate in kako pridem do nje? Hvala za odgovor!
Nazaj na vrh
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Sob Mar 25, 2006 08:28    Naslov sporoèila: PROGRAM PATRONAŽA - AUDAX Odgovori s citatom

Kjerkoli v Sloveniji opravljate patronažno dejavnost v javnem zavodu, verjetno poznate raèunalniški program podjetja Nova Vizija www.vizija.si , Infonet www.infonet.si ali List www.list.si . Zasebne patronažne medicinske sestre pa imamo od avgusta 2004 na voljo tudi program PATRONAŽA podjetja Audax www.audax.si . Èeprav je "na tržišèu" zelo kratki èas, ga zdaj uporablja že skoraj 50% zasebnic v Sloveniji. Je zelo preprost za uporabo, omogoèa popolno samostojnost pri delu in je cenovno ugoden; predvsem pa se podjetje Audax odlikuje po prijaznem odnosu do uporabnikov. Za predstavitev programa lahko poklièete na tel.: 01 200 40 60 ali 041 638 460 ali pa pišete na: tomaz.tusar@audax.si
Podjetje Audax je tudi sponzor našega združenja. Na naši spletni strani, v meniju Sponzorji, ali na katerikoli drugi strani, kliknite na njihov logotip in se bo odprla stran s predstavitvijo programa Patronaža.
Vsekakor dobro premislite predno se odloèite. Posvetujte se s tistimi kolegicami, ki programe že uporabljajo, tako tudi ne boste nasedla ponudbam, ki vèasih ne prikazujejo vseh stroškov, ki jih uporaba programa pozneje zahteva. Raèunalniški program je kar velik finanèni zalogaj in ga gotovo ne želite pogosto menjati.

Tudi izbira raèunovodje je zelo pomembna odloèitev. Najbolje je, da se v okolju, kjer živite povežete z zasebniki, koncesionarji, ki že imajo izkušnje in ti vam bodo najlažje svetovali. Nasploh je urejanje financ tema, ki bodoèe zasebnice najbolj skrbi, saj v javnih zavodih prepustimo to zadevo skupnim službam in smo preprièane, da same ne bi zmogle in znale. Èe informacij v svojem okolju ne boste našla, pišite na naslov našega združenja: zdruzenje.zpms@gmail.si.

Upam, da se bodo oglasile tudi druge kolegice in vam posredovale svoje izkušnje.


Nazadnje urejal/a Slavica Pet Jul 28, 2006 21:06; skupaj popravljeno 9 krat
Nazaj na vrh
Gost






PrispevekObjavljeno: Sre Mar 29, 2006 20:14    Naslov sporoèila: kateri program? Odgovori s citatom

Question Sama kot zasebnica delam 1 mesec in uporabljam Audaxov program Patronaža, s katerim sem zadovoljna. Je zelo pregleden in prihrani veliko èasa. Na raèunalnike se bolj slabo spoznam, vendar sem se program nauèila uporabljati v nekaj dneh, najprej ob pomoèi Audaxovih delavcev, potem pa sem pri težavah klicala kolegice. Cenovno je v primerjavi z drugimi ugoden. Tudi jaz priporoèam še posvetovanje z drugimi kolegicami.

Lp.
Stanka
Nazaj na vrh
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Pon Jun 05, 2006 16:39    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Vsi, ki ste zainteresirani za raèunalniški program " PATRONAŽA "boste imeli na našem sreèanju v Ormožu priložnost dobiti informacije iz prve roke. S predstavnikom podjetja Audax se boste lahko pogovorili o vsem kar vas zanima.

Prisotni bodo tudi drugi sponzorji:

DROGA KOLINSKA - MILUPA Ljubljana

INN Košnica
Valencia Stoma Medica Ljubljana
Nega Ljubljana
Sanolabor Ljubljana
Profarmakon Maribor
Johnson & Johnson Ljubljana
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Bodoèe zasebnice Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS