Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Sreèanje diplomantov zdravstvene fakultete Univ. v Ljubljani

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Iz naÅ¡ih strokovnih organizacij
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Jagoda



Pridružen/-a: Pon Jan 2008 15:09
Prispevkov: 33

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 29, 2009 22:25    Naslov sporoèila: Sreèanje diplomantov zdravstvene fakultete Univ. v Ljubljani Odgovori s citatom

Spoštovani!

Na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani bomo v petek, 11. 9. 2009 organizirali sreèanje diplomantov. V 55 letih, odkar izobražujemo zdravstvene delavce razliènih usmeritev, je pri nas diplomiralo veè kot 10.000 študentov. Glede na to, da žal nimamo podatkov o vseh diplomantih, ki so diplomirali pri nas, se na vas obraèamo s prošnjo, da spodnje vabilo, posredujete èlanom vašega društva/sekcije, kjer bi si ga naši diplomanti lahko ogledali.

Želimo si, da bi se diplomanti sreèanja udeležili v èim veèjem številu, zato vas vljudno prosimo za vašo pomoè.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo,

izr. prof. dr. Majda Pahor
predstojnica Centra za vseživljenjsko uèenje Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani

SREÈANJE DIPLOMANTOV
ZDRAVSTVENE FAKULTETE
UNIVERZE V LJUBLJANI



Univerza v Ljubljani
Zdravstvena fakulteta
Poljanska cesta 26 a
1000 Ljubljana

Spoštovani!

Od dne, ko ste zakljuèili izobraževanje na naši ustanovi, je minilo že nekaj èasa. Verjamemo, da pri svojem delu s pridom uporabljate znanje, pridobljeno na ustanovi, ki ima na podroèju izobraževanja zdravstvenih delavcev že 55-letno tradicijo.

Visoka šola za zdravstvo se je v letošnjem letu preoblikovala v Zdravstveno fakulteto, s èimer smo dosegli cilj, ki smo si ga zadali že pred mnogo leti. Zaradi tega nadvse pomembnega dogodka smo se odloèili, da organiziramo sreèanje za vse študente, ki so pri nas diplomirali vse od zaèetka izvajanja študijskih programov v letu 1954.

Vabimo vas, da se nam pridružite na sreèanju diplomantov, ki bo v petek, 11. septembra 2009, s prièetkom ob 17. uri, v prostorih Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani, na Poljanski cesti 26 a v Ljubljani.

Vašo prijavo bomo obravnavali kot sprejeto, èe nam boste na raèun št. SI56 0110 0603 0706 246, sklic 00 760-249 do 15. julija 2009 nakazali 15,00 EUR oziroma do 23. avgusta 2009 20,00 EUR. Na sreèanju vas bomo seznanili z naèrti o bodoèem razvoju naše fakultete, med pogostitvijo pa se boste lahko pogovorili s svojimi študijskimi kolegicami in kolegi!

Veselimo se, da se bomo ponovno sreèali tam, kjer ste pred leti diplomirali. Prosimo, obvestite kolegice in kolege o tem vabilu.

Dekan Zdravstvene fakultete
izr. prof. dr. France Sevšek
_________________
Mojca Trèek
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Iz naÅ¡ih strokovnih organizacij Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS