Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Mustela Stelatopia za nego suhe kože nagnjene k atopiji

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Tržnica
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Mediforma



Pridružen/-a: Pon Feb 2010 10:35
Prispevkov: 2

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 15, 2010 15:44    Naslov sporoèila: Mustela Stelatopia za nego suhe kože nagnjene k atopiji Odgovori s citatom

Mustela Stelatopia za nego suhe kože nagnjene k atopiji

Mustela iz laboratorija Expanscience že veè kot 60 let razvija inovativne dermokozmetiène izdelke, ki zadovoljujejo zahteve obèutljive kože novorojenèkov, dojenèkov, otrok in bodoèih mamic.

Mustela Stelatopia je linija izdelkov, ki temelji na edinstvenem in patentiranem naèelu 'aktivni proces obnove lipidov'. Oleo destilat sonènice, patentirana aktivna sestavina naravnega izvora stimulira biosintezo lipidov v koži nagnjeni k atopiji.

Linija izdelkov Stelatopia ima specifiène lastnosti: neguje suho kožo, koža jo zelo dobro prenaša, izdelki so brez konzervansov, parabenov, barvil in mila. v kombinaciji s kortikosteroidi Stelatopia Emollient krema zagotavlja zmanjšanje odmerka kortikosteroidov tudi do 75%, ne da bi pri tem zmanjšala uèinek terapije.

Izdelki Stelatopia:
Stelatopia Tekoèi sindet za umivanje = Za vsakodnevno umivanje telesa in lasišèa. Izjemno blago sredstvo za umivanje brez klasiènih mil, šèiti in pomirja. Hipoalergen izdelek - brez vonja - brez barvil - brez parabenov - brez konzervansov.
Stelatopia Mleèno olje za kopanje = Za vsakodnevno kopanje, je idealen izdelek za vneto kožo z izrazito rdeèico. Obnavlja lipide in nudi koži mehkobo. Pomirja srbenje in zmanjšuje njegov pojav. Zmanjšuje možnost vnetja kože. Hipoalergen izdelek - brez vonja - brez barvil - brez parabenov - brez konzervansov.
Stelatopia Emollient krema = Nega za obraz in telo. Priporoèa se nanos na suho kožo obraza in telesa. Obnavlja lipide v koži, pomirja iritacije.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo Pošlji E-sporoèilo
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Tržnica Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS