Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Najava Razpisa ZZZS za pogodbeno leto 2006

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Sre Jul 05, 2006 12:56    Naslov sporoèila: Najava Razpisa ZZZS za pogodbeno leto 2006 Odgovori s citatom

Sporoèilo za javnost ZZZS

Najava razpisa programov zdravstvenih storitev za pogodbeno leto 2006

Ljubljana, 5. julij 2006 – Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju: Zavod) obvešèa izvajalce zdravstvenih storitev, da bo Zavod letošnji razpis programov zdravstvenih storitev za pogodbeno leto 2006 objavil v drugi polovici julija 2006 v dnevnem èasopisju. Rok za prijavo na razpis je 20. september 2006, rok za predložitev pogodbe in odloèbe o koncesiji pa 26. september 2006.

Na podlagi sklepa Upravnega odbora Zavoda z dne 28.06.2006 in Splošnega dogovora za pogodbeno leto 2006, doloèenega dne 13.04.2006 bo Zavod predvidoma v drugi polovici julija 2006 v dnevnem èasopisu objavil Razpis programov zdravstvenih storitev. Na razpis se lahko prijavijo izvajalci zdravstvenih storitev, ki opravljajo splošno in dispanzersko dejavnost, zobozdravstveno dejavnost, dejavnost nenujnih reševalnih prevozov, specialistièno ambulantno dejavnost in dejavnost dializ, specialistièno bolnišnièno dejavnost, zdraviliško zdravstveno dejavnost, lekarniško dejavnost, dejavnost zdravstvene nege in druge zdravstvene dejavnosti, ki jih opravljajo domovi za starejše in drugi socialnovarstveni zavodi ali gospodarske družbe, ter dejavnost zavodov za zdravstveno varstvo in Inštituta za varovanje zdravja. Izvajalci, ki se lahko prijavijo na razpis, morajo imeti dovoljenje ter koncesijo za opravljanje javne zdravstvene službe. Na razpis se lahko prijavijo le izvajalci, ki še nimajo sklenjene veljavne pogodbe z Zavodom oziroma se prijavljajo za opravljanje dejavnosti, ki je doslej niso izvajali. Izvajalcem, ki so sklenili pogodbo z Zavodom že v letu 2005, pa bo Zavod skladno z 31. èlenom Splošnega dogovora za pogodbeno leto 2006 ponudil sklenitev nove pogodbe, zato razpis ni namenjen tem izvajalcem.

Rok za prijavo na razpis je 20. september 2006, rok za predložitev pogodbe in odloèbe o koncesiji pa 26. september 2006.

Pri izbiri ponudnikov bo Zavod upošteval izpolnjevanje zakonskih pogojev za opravljanje zdravstvene dejavnosti kot javne zdravstvene službe in standarde, dogovorjene v Splošnem dogovoru za pogodbeno leto 2006 oziroma v ustreznem podroènem dogovoru.

Besedilo Razpisa programov zdravstvenih storitev bo objavljeno v dnevnem èasopisju v drugi polovici julija 2006 ter na spletni strani Zavoda: www.zzzs.si (rubrika Novosti), kjer bodo objavljeni tudi razpisni obrazci in priloge. Razpisno dokumentacijo bo moè prevzeti tudi osebno na sedežu Zavoda v Ljubljani, Miklošièeva 24 in na sedežih obmoènih enotah Zavoda v Celju, Kopru, Kranju, Krškem, Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem mestu in Ravnah na Koroškem.

ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO
ZAVAROVANJE SLOVENIJE
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS