Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Delovna skupina za PV na Ministrstvu za zdravje ?

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> To in ono o patronaži
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Tor Mar 30, 2010 06:21    Naslov sporoèila: Delovna skupina za PV na Ministrstvu za zdravje ? Odgovori s citatom

Vèeraj, 29.3.2010 smo se na pobudo predstavnice Združenja ZPMS v delovni skupini za prenovo evidence PZN udeležili sestanka z državnim sekretarjem na Ministrstvu za zdravje, dr. Erženom. Sestanek je bil prvotno namenjen reševanju evidence PZN, a je dr. Eržen poudaril potrebo po reševanju še bolj akutnih problemov patronažne dejavnosti, ki smo jih predstavili že na sreèanju ZZPMS 2009 v Žalcu, a niè od tega, kar smo se tam dogovorili še ni bilo realizirano.
Sestanek je prinesel zelo pomembno odloèitev državnega sekretarja, ustanovitev delovne skupine za patronažno varstvo na Ministrstvu za zdravje. Za vodjo skupine je imenoval dr. Dušana Harlanderja, direktorja ZZV Novo mesto, ki je bil tudi vabljen na ta sestanek. O sestavi te delovne skupine, kompetencah, obsegu nalog pa bomo veè izvedeli, ko bo vse to doreèeno na Ministrstvu.

Izpostavljena aktualna problematika na podroèju Patronažnega varstva na našem 4. strokovnem sreèanju, v Žalcu, 22. aprila 2009:



Predstavljena aktualna problematika PZN na sestanku izvajalcev PZN regije Novo mesto, marca 2010, v organizaciji ZZV Novo mesto:

Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> To in ono o patronaži Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS