Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Bionect

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Tržnica
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
erika33



Pridružen/-a: Pon Apr 2007 16:08
Prispevkov: 54

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 13, 2011 20:02    Naslov sporoèila: Bionect Odgovori s citatom

BIONECT


POMOÈ PRI ZAŠÈITI IN OBNOVI TKIVA RAN VAŠIH PACIENTOV


Koža je najveèji èloveški organ, ki neposredno povezuje èloveka z okoljem in ga istoèasno šèiti pred zunanjimi vplivi, zato na njej pogosto pride do poškodb.
Izdelki blagovne znamke Bionect so pri zdravljenju kožnih poškodb v veliko pomoè vašim pacientom, saj šèitijo kožo pred nepotrebnim trenjem, izgubo vlažnosti, opazno skrajšajo tudi èas celjenja. Izdelki so na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah. Brez recepta.
Primarni cilj Bionect izdelkov je doseèi hitro celjenje ran in bolj estetski videz zaceljenega podroèja

Bionect Silverspray – pospešuje fiziološki proces cejenja ran in nudi zašèito pred bakterijsko okužbo v fazi vnetja in granulacije. Bionect Silverspray ustvari zašèitni film, nanašanje je preprosto in manj boleèe, hkrati pa šèiti pred zunanjo okužbo z eksogenimi bakterijami. Glavni sestavini sta hialuronska kislina in koloidno srebro.
Bionect krema – prepreèuje izsušitev rane, pospešuje epitelizacijo in s tem bolj estetski videz celjenja. Njena glavna sestavina je hialuronska kislina, ki s svojimi lastnostmi ustvarja vlažen prostor okrog celic in med njimi, in tako olajšuje migracijo celic.
Bionect blazinice iz gaze – prekrivajo akutne in kroniène rane (odrgnine, transplantirana mesta in pooperativni rezi, opekline, žilne in presnovne razjede, preležanine) ter nudijo zašito pred drgnjenjem in izsušitvijo. Bionect blazinice so iz izdelane gaze, sterilizirane z gama žarki in impregnirane s kremo.

OBNOVA KOŽE. HIALURONSKA KISLINA. Ohranja primerno vlažnost rane, regulira izcejanje in izboljša celjenje rane.
Vsi izdelki Bionect vsebujejo hialuronsko kislino, ki je nepogrešljiva komponenta ekstracelularnega matriksa veznega tkiva. Zaradi svoje osmotske sposobnosti lahko veže veèjo kolièino vode, med procesom celjenja rane pa omogoèa hitro difuzijo v vodi topnih molekul in migracijo celic, s tem tvori idealno okolje za obnovo tkiva.

ZAŠÈITA KOŽE. KOLOIDNO SREBRO. Deluje antimikrobno, prepreèuje kontaminacijo in omogoèa optimalno uèinkovitost hialuronske kisline.
Koloidno srebro je ena izmed glavnih sestavin izdelka Bionect Silverspray. Deluje kot protimikrobni agens, ki prepreèuje kontaminacijo in zmanjšuje tveganje zapletov pri procesu celjenja, deluje proti širokemu spektru patogenih organizmov. Antimikrobna aktivnost srebra je posledica interakcije s celièno membrano, citoplazemskimi organeli ter celiènim jedrom.
Veè informacij o Bionect izdelkih najdete na spletni strani BIONECT in na svetovanjih v lekarnah


Primarni cilj izdelkov Bionect je doseèi hitro celjenje ran in bolj estetski videz zaceljenega podroèja

Koža je najveèji èloveški organ, ki neposredno povezuje èloveka z okoljem in ga istoèasno šèiti pred zunanjimi vplivi, zato na njej pogosto pride do poškodb. Izdelki blagovne znamke Bionect so pri zdravljenju kožnih poškodb v veliko pomoè, saj šèitijo kožo pred nepotrebnim trenjem, izgubo vlažnosti in opazno skrajšajo tudi èas celjenja. Izdelki so zelo uèinkoviti pri oskrbi preležanin, ulkusov, ki nastanejo zaradi venske staze, arterijskih in diabetiènih ulkusov.
Bionect izdelki so na voljo v 3 oblikah - krema Bionect, blazinice Bionect in Bionect Silverspray. Vsi izdelki vsebujejo hialuronsko kislino, ki zašèiti poškodbo, zmanjšuje sušenje rane, poveèuje hitrost celjenja in zmanjšuje boleèino, hkrati pa prispeva k lepšemu videzu zaceljenih ran.
Izdelke lahko kupite v lekarnah in specializiranih trgovinah. Brez recepta.
Bionect izdelki bodo v mesecu aprilu in maju predstavljeni v izbranih lekarnah po Sloveniji in Å¡portnih centrih v Ljubljani. Termini in lokacije svetovanj so dostopni na www.bionect.si.





http://www.shrani.si/f/1j/Dm/3syutX7w/cela-druzina-bionectrgb.jpg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Tržnica Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS