Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Zgodilo se bo....

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Razvedrilo in kratek èas
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Sob Sep 30, 2006 21:41    Naslov sporoèila: Zgodilo se bo.... Odgovori s citatom

Pomemben kozmièni dogodek

V torek, 17. oktobra 2006, se bo zgodil pomemben kozmièni dogodek, sprožilec novih vibracij, ki od tega dne dalje napoveduje prihod vse veè takih dogodkov do leta 2013. Na ta dan se bo pot Zemlje sreèala s potjo ultravijoliènega pulzirajoèega žarka iz višjih dimenzij.

Èas prehoda žarka èez Zemljo bo trajal približno 17 ur našega èasa. Ta žarek je usklajen z resonanco naše srène èakre in je modre oz. magenta barve. V èasu, ko bo žarek prešel Zemljo se bo vsaka naša namera, misel, želja manifestirala milijonkrat hitreje kot sicer. Zato je zrednega pomena, da v èasu prehoda žarka èez Zemljo pazimo na naše misli in mislimo pozitivno, mislimo na ljubezen, mir, zdravje in obilje - zase in za ves svet.

Èe bomo tako izbrali, bo ta žarek naše veliko darilo. Naše misli se bodo manifestirale tako hitro, da se bo govorilo tudi o èudežih. Èas prehoda žarka èez zemeljsko obmoèje se bo zaèel 17. oktobra približno ob 10. uri in 17 minut in bo trajal do 18. oktobra do 1.ure in 17 minut zjutraj.

Najveèjo moè pa bo dosegel 17. oktobra okoli 17. ure in 10 minut. Ni pomembno v katerem èasovnem pasu se nahajate, ob tej uri bo njegova moè najveèja, zato mislite lepe misli za najvišje dobro sebe in celotnega sveta. Èe boste v tem èasu v naravi, bo to samo pripomoglo, prav tako je priporoèljivo v tem èasu izvesti meditacijo. Ta dogodek nosi izjemen pomen, zato je dobro, da o njem obvestite èim veè ljudi.

poslala: Marija Krušiè
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Razvedrilo in kratek èas Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS