Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu

60. zasedanje Regionalnega odbora SZO za Evropo

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
urška



Pridružen/-a: Tor Jun 2007 15:35
Prispevkov: 282

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 13, 2010 22:00    Naslov sporočila: 60. zasedanje Regionalnega odbora SZO za Evropo Odgovori s citatom

Novica
13.09.2010

Z ministrstva za zdravje sporoèamo, da minister Dorijan Marušiè sodeluje na 60. zasedanju Regionalnega odbora Svetovne zdravstvene organizacije za Evropo, ki poteka od 13. do 16. septembra 2010 v Moskvi, v Ruski federaciji.

Med pomembnejšimi temami letošnjega zasedanja so: prihodnost evropskega okoljskega in zdravstvenega procesa, zdravje na podroèju zunanje politike in razvojno sodelovanje ter obravnava kljuènih izzivov javnega zdravja.

Za vsa našteta podroèja bodo loèeno potekale ministrske panelne razprave. Minister Dorijan Marušiè bo sodeloval na razpravi »Kljuèni izzivi javnega zdravja in zdravstvene politike v 21. stoletju«, ki bo potekala v torek, 14. septembra 2010.

V zadnjih dneh 60. zasedanja Regionalnega urada bodo potekale tudi volitve za štiri mesta ministrov za zdravje v Evropski ministrski svet za okolje in zdravje. Za mesto kandidira tudi minister Dorijan Marušiè. O izidu volitev bomo javnost obvestili predvidoma v èetrtek.

Veè o vsebini v priponki.

Nazaj na seznam
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS