Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Pravila foruma

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> O Forumu ZZPMS
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
združenje zpms



Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:32
Prispevkov: 447

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 18, 2006 19:06    Naslov sporoèila: Pravila foruma Odgovori s citatom

Èeprav je naša spletna stran prvenstveno namenjena komunikaciji med èlanicami Združenja ZPMS, si želimo, da bi bila èim bolj dostopna tudi ostalim zainteresiranim in da bi na forumu sodelovalo èim veè registriranih uporabnikov.
Za tiste pa, ki jim registracija na forumu dela preglavice in tudi za tiste, ki bi radi sodelovali s prispevki, pa zaradi kakršnih koli razlogov ne želite biti registrirani, smo forum ponovno odklenili. Tako zdaj spet lahko pišete prispevke kot "gost" ali pa se prijavite s poljubnim uporabniškim imenom.
Dostop do foruma za èlane ZZPMS pa je še naprej pogojen z registracijo na forumu in èlanstvom v združenju.
Prav tako pa je tudi za pisanje zasebnih sporoèil potrebna registracija.

Kot vsi forumi ima tudi naš svoja pravila, ki prav tako kot za registrirane èlane, veljajo za neregistrirane uporabnike, zato jih objavljamo tudi tukaj:

Èeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoèe, ni mogoèe preverjati vsakega sporoèila. Zato vas obvešèamo, da vsa sporoèila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporoèila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporoèila) in zato za objavljena sporoèila niso odgovorni.
Zavezujete se, da ne boste objavljali sporoèil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozeèo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, èlane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali zaèasno, delno ali popolno prepreèi dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporoèil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Pravilom, ki jih naš forum ponudi ob registraciji, bi dodali bi le še prošnjo, da prispevkov, posebno naslovov, ne pišete z velikimi tiskanimi èrkami, ker po raèunalniški etiki to na spletu izpade kot krièanje.

_________________
združenje zpms
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Èet Nov 16, 2006 20:56    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Registrirani èlani foruma ZZPMS, ki ste pozabili geslo in se zato ne morete prijaviti na forum, kliknite na "pozabil sem geslo", ki se nahaja pod vrsticami za prijavo. Vpišite svoje uporabniško ime in e - naslov. Avtomatski administrator vam bo na vaši e - pošti takoj ponudil novo geslo, ki ga morate aktivirati po navodilih v tem obvestilu.
Potem, ko imate zopet možnost prijave na forumu, si lahko geslo sami spremenite tako, da kliknete na "moj profil" in dvakrat vpišete novo geslo ter kliknete "pošlji".
Nazaj na vrh
združenje zpms



Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:32
Prispevkov: 447

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 15, 2007 16:54    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Tisti, ki ste zadnje èase želeli na naš forum napisati prispevek kot gost, ste najbrž opazili, da to ni veè mogoèe. Zelo nam je žal, ampak zaradi robotov, ki so nam hkrati na forum napopali tudi veè kot sto prispevkov, smo morali forum za goste zapreti, seveda pa samo za pisanje, ne pa tudi za prebiranje.
Kljub temu pa se obèasno pojavijo med novopridruženimi èlani vsiljivci. Veèinoma so to komercialni roboti, lahko pa so tudi programi, ki vam na spletni strani ponujajo viruse, zato nikar ne brskajte po spletnih straneh gostov s èudnimi imeni. Administrator jih kmalu odkrije in jih odstrani s foruma.

Ponovno vas torej vabimo, da se na našem forumu registrirate in tako sodelujete s prispevki.
_________________
združenje zpms
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
združenje zpms



Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:32
Prispevkov: 447

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 05, 2007 19:08    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Novo registrirani uporabniki našega foruma ste verjetno opazili, da ne morete sami aktivirati svojega raèuna. To zdaj namesto vas naredi administrator, takoj ko opazi, da ste se registrirali.
Za ta naèin smo se odloèili zaradi vsiljivih robotov, da jim prepreèimo objavljanje prispevkov na forumu. Še vedno pa se lahko registrirajo in ponovno vas opozarjamo, da ne klikate na njihove spletne strani. Seveda jih administrator odstrani takoj, ko jih opazi.
_________________
združenje zpms
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
združenje zpms



Pridružen/-a: Sob Mar 2006 14:32
Prispevkov: 447

PrispevekObjavljeno: Èet Maj 24, 2007 14:55    Naslov sporoèila: Odgovori s citatom

Z današnjim dnem je Forum naše spletne strani za branje in objavljanje dostopen samo registriranim uporabnikom.
Èe boste imeli kljub upoštevanju navodil in obvestil pri registraciji težave, lahko poišèete pomoè na sedežu Združenja ZPMS (Kontakt). In nikar ne pozabite, da se je potrebno po registraciji prijaviti na forum z vašim uporabniškim imenom in geslom. Forum za èlane ZZPMS je še nadalje dostopen samo èlanicam združenja.
_________________
združenje zpms
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporoèilo
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> O Forumu ZZPMS Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS