Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu

IzobraĹľevanje za mentorice (VZĹ  Maribor)

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
stanka



Pridružen/-a: Ned Feb 2006 20:41
Prispevkov: 171
Kraj: Limbuš, Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 12, 2006 13:24    Naslov sporočila: IzobraĹľevanje za mentorice (VZĹ  Maribor) Odgovori s citatom

Drage kolegice!

Visoka zdravstvena šola Univerze v Mariboru, Žitna 15, organizira od èetrtka 14. 9. do srede 20. 9. 2006 (brez vikenda) enodnevna izobraževanja, namenjena mentoricam (strokovnim sodelavkam) za zdravstveno nego, ki je pogoj za mentorstvo študentom zdravstvene nege.

Izobraževanje je brezplaèno. Veèji del èasa je posveèen procesu zdravstvene nege in negovalnim diagnozam po Gordonovi. Izobraževanje sestoji iz predavanj in praktiènih vaj po podroèjih dela udeleženk, ki potekajo od 9.00 - 17.30. Vabijo vse zainteresirane po Sloveniji, saj tudi študenti izhajajo iz razliènih delov Slovenije.

Dodatne informacije in prijave na tel. št. 02/ 300 47 12 (mag. Danica Železnik, prodekanica šole).

Lep pozdrav,
Stanka
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Sre Sep 20, 2006 12:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Enodnevnih funkcionalnih izobraževanj na Visok zdravstveni šoli Univerze v Mariboru ( http://sola.vzdr.uni-mb.si/ ) za mentorice smo se udeležile tudi èlanice našega združenja.

19. 9. 2006: v uvodnem delu je prodekanica za izobraževanje, Mag. Danica Železnik pozdravila slušatelje, ter podala informacije o novostih v dodiplomskem strokovnem študijskem programu Zdravstvena nega na VZŠ UM, o preoblikovanju visokošolskega zavoda, o novih magistrskih študijskih programih VZŠ UM in habilitaciji mentorjev.
V nadaljevanju smo se razporedili po strokovnih podroèjih.
Delo v skupini za patronažno zdravstveno nego je potekalo v zelo prijetnem vzdušju, pod vodstvom gospe Dubravke Sancin, prof. zdr. vzg. V skupini je bilo danes 15 udeleženk, od tega 6 zasebnih patronažnih medicinskih sester in 9 kolegic iz javnih zdravstvenih zavodov.
Simulacijski center nam je predstavil asist. Mag. Miljenko Križmariæ.

"Bilo je zelo naporno, vendar izjemno dobro s stališèa pedagoško-andragoškega izobraževanja. Uspelo mi je da ste se med seboj spoznale, sedaj pa je potrebno medsebojni odnos graditi.
O medosebnih odnosih smo se pravzaprav pogovarjali ves èas. Možnosti sodelovanja je veliko in šola obstoja zaradi potreb prakse. Moramo pa se zavedati lastnih omejitev in vnesti v zdravstveno nego to kar mladi želijo in dodati naše bogate izkušnje,
" je v odgovoru našemu združenju napisala gospa Sancin.

Obvestilo s sliko je objavljeno na strani Obvestila.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po ZdruĹľenje ZPMS forumu -> Aktualno dogajanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS