Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Pomoè pri negi bolnice v Avstriji

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Storitve zdravstvene nege na domu
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Sre Jun 13, 2007 13:34    Naslov sporoèila: Pomoè pri negi bolnice v Avstriji Odgovori s citatom

12.6.2007

Spoštovani,

Na vas se obraèam z posebno prošnjo. Znanka iz Avstrije ( Iz Celovca) išèe osebo, ki bi hodila negovat starejšo sorodnico (83 let). Prosila me je èe lahko poizvem, kje bi našla koga ki bi bil to opravljati dalj èasa. Njeni znanci so imeli zelo dobre izkušnje z ženskami iz Slovenije ki so prihajale po en mesec, tako da sklepam da so bile zaposlene prek ali kakšne agencije ali pa prek javnih del. Problem je bil samo da je ena delale lahko le 1 mesec nato pa je prišla druga. Moja znanka si želi , da bi prihajala ena oseba dalj èasa.

Zanima me ali mogoèe veste kje bi lahko dobila o tem veè informacij, oz ali poznate koga ki se ukvarja z posredovanjem. Ker prihajate iz tega poslovnega podroèja predvidevam, da imate o tem veèji pregled nad informacijami.

Za vašo pomoè o kakršnokoli informaciji, se vam že vnaprej zahvaljujem.

Prijazni pozdrav,

Nina Letnar

041/831 455



13. 6. 2007

Še enkrat hvala za pomoè pri objavi in iskanju

Sedaj imam veè podatkov in sicer:

Ga. Kassl išèe nekoga ki bi negoval njeno staro mamo.

Gospa je stara , 83 let, živi sama v hiši in rabi pomoè pri vsem( oblaèenju, umivanju, hoji, sprehodih…) je pa sicer pokretna a vseeno ne dovolj, da bi lahko živela sama.

Gospa ki bi jo negovala mora znati se sporazumevati v nemšèini, tako da lahko z gospo tudi kaj pokramlja saj je precej družabna ženska. Zagotovljeno ima stanovanje v hiši in plaèilo cca 35€ /dan + prevoz oz po dogovoru.


Za veè informacij ga. Kassl 0043 463 3888 343

ali Nina 041 831 455 (kontakt bom posredovala naprej ga. Kassl)


Še enkrat se vam želim zahvaliti za pomoè, saj že nekaj èasa neuspešno išèemo koga. Vse gospe za katere sva uspeli dobit tel. in znajo nemško so namreè že zasedene. V nobeni organizaciji mi niso še znali dati kakršnekoli informacije zato se vam res iskreno zahvaljujem da ste si vzeli èas in odgovorili. Sicer pa je tako, da le nekdo, ki opravlja poklic kot ga vi sami, zna imeti veliko srce da pomaga ljudem v kakršnikoli stiski. Iskreno hvala še enkrat in upam, da bo tudi tudi moja znanka našla nekoga, ki bo polepšal dni njeni babici tako kot jih znate predvidevam polepšati vi svojim oskrbovancem.

Prijazni pozdrav

Nina Letnar
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Storitve zdravstvene nege na domu Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS