Kazalo po Združenje ZPMS forumu

Monika Ažman

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Iz naÅ¡ih strokovnih organizacij
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporoèilo
Slavica
Gost





PrispevekObjavljeno: Ned Dec 09, 2007 08:06    Naslov sporoèila: Monika Ažman Odgovori s citatom

Èe smo do sedaj lahko govorili o Moniki Ažman kot bodoèi generalni sekretarki Zbornice - Zveze le neuradno, lahko po vèerajšni slovesnosti na Jesenicah, ko se je Monika zaradi tega tudi javno poslovila od funkcije predsednice gorenjskega društva MSBZT, govorimo tudi uradno.
O njenem delu in vplivu na delo tega društva je vèeraj veliko povedalo tudi zares presenetljivo veliko število udeležencev prireditve, na kateri so bila zaslužnim èlanom podeljena priznanja: Srebrni znak Zbornice - Zveze in èastno èlanstvo društva. O njenih sposobnostih povezovanja in organiziranja govorijo aktivnosti in uspehi gorenjskega društva. Sama sem jo vèeraj prviè sreèala in ob obilici njenih obveznosti za kaj veè kot prisrèen stisk roke ni bilo èasa. Vsekakor pa ostaja vtis simpatiène, poštene in iskrene medicinske sestre, ki bo znala brez nepotrebnih ovinkarjenj in olepševanj odkrito, a hkrati korektno povedati svoje stališèe, biti sprejemljiva za pobude, mnenja in tudi kritike drugih, predvsem pa uspešno delovati v korist naše skupne stroke.
Sreèno, Monika !
Nazaj na vrh
Pokaži sporoèila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Združenje ZPMS forumu -> Iz naÅ¡ih strokovnih organizacij Èasovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski èas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by Patronaza © 2010 Združenje ZMPS